MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Suskę sechlońską należy namoczyć w trójniaku i odstawić na...
fot. KR

Przepis na pierogi wigilijne na słodko, ze śliwką wędzoną i miodem. Poleca dziennikarka i kuratorka kulinarna Monika Kucia

Farsz na pierogi ze śliwką – suską sechlońską

Suskę sechlońską należy namoczyć w trójniaku i odstawić na 2-3 godz. Orzechy ucieramy z miodem, cynamonem i goździkami. Śliwki odsączamy i każdą nadziewamy farszem orzechowym w miejscu pestki

Zobacz również

Kraków Kings nie do zatrzymania. Piąte zwycięstwo lidera

Kraków Kings nie do zatrzymania. Piąte zwycięstwo lidera

Street Food Polska Festival. Smakowita podróż po kulinarnym świecie w centrum Kielc

Street Food Polska Festival. Smakowita podróż po kulinarnym świecie w centrum Kielc

Polecamy

Najlepszy tort truskawkowy. Idealny na rodzinne spotkania

HIT DNIA
Najlepszy tort truskawkowy. Idealny na rodzinne spotkania

Nie żyje red. Maciej Pakulski. Miał 78 lat. Jego głos znali wszyscy kibice

Nie żyje red. Maciej Pakulski. Miał 78 lat. Jego głos znali wszyscy kibice

Hulajnoga elektryczna. Czy wiesz gdzie powinieneś zaparkować?

Hulajnoga elektryczna. Czy wiesz gdzie powinieneś zaparkować?